Yaşam

Kutsi Kirasını Ödemediği İçin Tahliye Davası Açıldı

Şarkıcı ve oyuncu Kutsi, ikinci evliliğini Benim Adım Melek dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz’ın annesi Sibel Ülker ile 2019-2021 yılının ortalarında yaptı. Daha sonra Sibel Ülker, aile mahkemesine başvurarak Kutsi’ye boşanma davası açtı.

Kutsi’nin boşanma davası için gizlilik kararı, eşi hakkında uzaklaştırma kararı vardı. Kutsi’nin evden ayrılmasının ardından eşinin yaşamaya devam ettiği İstanbul Maltepe’deki evin kirasını ödemediği için sahibi tarafından tahliye davası açıldı.

Ev sahibi Zehra Işıklı’nın İstanbul Anadolu İcra Hukuk Mahkemesi’ne açtığı davada, kira sözleşmesinin feshi nedeniyle kirasını zamanında ödemeyen Kutsi’nin tahliyesi talep edildi.

İKİNCİ KEZ YÖNETİCİ OLDU

Dilekçede Kutsi’nin ev sahibiyle yaşadığı süreç şöyle anlatıldı:

“Kutsi Karadoğan, Zehra Işıklı’nın İstanbul Maltepe’deki konutunu 2021 Haziran’da aylık 10 bin TL’ye kiraladı. Kutsi, Ağustos 2022-Eylül 2022 aylarının kirasını tüm uyarılara rağmen ödemedi, Zehra Işıklı avukatı Levent Yazıcı aracılığıyla, İstanbul Anadolu Yönetim Kurulu Müdürlüğü’nde 20 bin TL’lik icra takibi başlatıldı.

Ödeme talimatı Kutsi’nin Maltepe’deki evine gönderildi ancak tebliğ edilemedi. Bunun üzerine ödeme emri Kutsi’nin Mernis adresine gönderildi ancak yine de ödeme emri iade edildi.”

“Bunun üzerine Kutsi, ‘ağustos kirası’ açıklamasıyla 15 Eylül 2022’de 10 bin TL’lik kısmi ödeme yaptı. Avukat Levent Yazıcı, Kutsi’nin ağustos ayı kirası ödendiği halde eylül ayı kirasını ve bundan doğan faizi aldığını söyledi. icra takibi 30 günlük ödeme süresi içinde icra masraflarını ve avukatlık ücretini ödemediğini belirtmiştir.

Kutsi’nin Ekim ve Kasım aylarının kirasını ödememesi üzerine haciz ve tahliye talepleriyle ikinci kez icra takibi başlatıldı.

BOŞALTMAK İSTEDİ

Avukat Levent Yazıcı, Kutsi’nin kirasını ödememe gibi bir alışkanlığı olduğunu belirterek, kira sözleşmesinin feshi ve tahliye talebiyle İstanbul Anadolu İcra Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı.

Yargılama süreci başlarken Haziran ayındaki dava, hakim raporu nedeniyle Aralık ayına ertelendi.

Kutsi’nin dava konusu ödemeleri yapmadığı tarihlerde evde yaşadığı ancak eşiyle yaşadığı tartışma sonrası evi terk ettiği, eşinin yaşamaya devam ettiği öğrenildi.

haberkaramanli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu