Haber

MHP’ye geçen 8 yeni üyeye rozetleri takdim edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılan 8 yeni üyenin rozetlerini takan İl Başkanı Haluk Alicek; Aydın’da güçlenmeye devam ediyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığı’na yeni üyeler için tören düzenlendi. İl binasında gerçekleştirilen programda Büyük Birlik Partisi ve AK Parti’den MHP’ye geçen 8 kişiye rozet takıldı. Yeni üyelerin rozetlerini takan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alicek, “başarılar” dileyerek, “MHP ailesi olarak Aydın’da güçlenmeye devam ediyoruz. Aslında MHP hep ‘önce ülkem devletim, sonra devletim’ diyor. Partimin 53 yıllık tarihinde Türkiye’yi seviyoruz, Türkiye Cumhuriyeti’ni seviyoruz ve MHP’si çok olacak. Daha önce BBP İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı yapmış, yıllarca davamıza hizmet ettikten sonra AK Parti’ye katılarak partimize dönen kişilere partimizin rozetini takıyoruz. Onlar zaten ailemizdeydi” dedi.

“Aydın’ın alayına talip oluyoruz”

Yaklaşan yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesi için aday olduklarını ifade eden Alicek şunları söyledi; “MHP rüştünü ispat etmiş bir partidir. Ülkenin bekası ve bekası için her zaman yüreğini sorumluluk altına almış bir partidir. Bugün Cumhur İttifakı’nın başarısına en büyük katkıyı yapmıştır. Önümüzdeki dönemde yerel seçimlere hazırlanıyoruz.Geçen hafta başkanımızı ziyaret ettik”Cumhurbaşkanımız Adana şivesiyle Türkiye’nin alayına talip olduğumuzu söylüyor. Yerel seçimlerde Aydın’ın alayına talip olduğumuzu söyledik” dedi.

“Kongreler tek adayla yapılacak”

MHP’nin ilçe kongrelerinin de başlayacağını belirten Buyerk, kongrelere Genel Merkezin belirleyeceği isimlerle tek adayla gideceklerini bildirdi. “Olağan büyük kongremizi Mayıs ayında yapmak durumundayız. Yerel seçimler nedeniyle bu takvim öne alınabilir. Yerel seçimlerde Genel Merkezimizin çalışmalara ilişkin aldığı kararlara bakacağız. Cumhur İttifakı devam ediyor.” söz konusu.

Başkan Alicek konuşmasının ardından eski BBP İl Başkanı Saim Özyürek, İlçe Başkanı Engin Dağ, İl Yöneticileri Bilal Özyürek, İsmail Topbaş, Faruk Aktar, Oğuzhan Sarp ve AK Parti’den geçen Mert Üren’e teşekkür etti. MHP rozetlerini taktı. – AYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu