Haber

Münevver Karabulut’un Babası Anlatıyor: ‘O Mezar Boş Veya Başkası Var’

Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’un mezarı açmak için savcılığa yaptığı başvuru reddedildi. Karabulut, ‘o mezar ya boş ya da başkası var’ dedi.

‘Adamın ölmediğinden yüzde yüz eminim’

Posta’dan Alev Gürsoy CiminSoruları yanıtlayan Karabulut, ‘ Neden intihara inanmıyorsun?‘ o cevapladı: Pek çok sebep var; içlerinden biri, bu vicdansızlar, bebeğimin modüllere bölünerek öldürüldüğü kanepede gülümseyip memnun bir aile pozu verdiler. Hayatlarında bir değişiklik olmadı. Ne bir çocuk acısı yaşadılar, ne de kızımın acısını. Ayrıca katilin hapishanede Çince ve İngilizce öğrendiğine dair bilgiler var. Yurt dışında kaç kez görüldüğü de belirtildi. Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğinden yüzde yüz eminim..’

“Kızımın kanının yerde kaldığını görmek istemiyorum”

Tek hatasının otopsiye gitmemek olduğunu belirten Karabulut, ‘ Biz neden bu konuda ısrar etmedik, pişmanlığı içimizi kemiriyor. Bu katil intihar edince eşime ve avukatıma fotoğrafını gösterdiler. O fotoğraf da bana inandırıcı gelmedi.‘ diyor.

Kara bulut, ‘ Tek dileğim mezarın açılması. Tek derdim açılınca o mezarı boş görmek! Ya da orada bir obur var. Ölmediğine inanamıyorum. Kızımın kanının yerde kalmadığını görünce ölmek istiyorum. Başka bir beklentim yok.dedi.

‘Para alamadık’

Aileden para aldıkları iddialarına da yanıt veren Karabulut, ‘ Biz bu aileden bir kuruş almadık. Araya girmek isteyenler oldu ama ben onların kirli paralarına tenezzül etmedim. Kızım öldürülmeden önce aşçıydım, artık işimi yapamıyorum. Çünkü ne zaman elime bıçağı alsam aklıma kızım geliyor. Mahkeme sonucunda sadece devlet 1 milyon 200 bin lira tazminata hükmetti. O parayı 14 yıl sonra aileden icra yoluyla aldık. Oğluma yalan söylüyorlar. Ablasının rahatsızlığı nedeniyle Amerika’ya gitti ve mühendis oldu. Kendi parasını kazanıyor’sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu