Yaşam

Sanatçı Yudum Tatar Tufanbeyli Belediye Başkanı adayı olacak

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde bu yıl 2.’si düzenlenen Kuru Fasulye Festivali, 2-3 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Festivalin son gününde Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Yudum Tatar konser verdi. Konser sırasında vatandaşlarla sohbet eden Yudum, belediye başkanlığına aday olacağını söyledi.

“BURADA ADAYIM”

Tufanbeyli Belediye Başkanı Avukat Remzi Ergü’den bir beste aldığını ve çok beğendiğini belirten Yudum, “Belediye başkanınızı bilirsiniz. Bir ara avukat oldu, beste de yapıyor. Aklınız ve hayal gücünüz duruyor. O” dedi. Öyle bir beste yazıp besteledim ki, duyar duymaz benimsedim, şimdi aranjmanlar başlıyor.” “Kendi kendime dedim ki, siz mesleğimize el attığınız için ben de burada belediye başkanlığına aday oluyorum. Ben de burada aday oluyorum. Mesleğimiz kayboluyor” dedi.

ERGÜ: HALK SENİ SEÇERSE SİZ DE LİDER OLURSUNUZ

Daha sonra sahneye çıkan lider Remzi Ergü, “Halk seçerse Yudum Hanım sen de başkan olursun” dedi. Konuşmaların ardından Sanatçı Yudum ve Lider Ergü sahnede konser verdi. Konser sonunda Önder Ergü, sanatçıya bölgeden fasulye, çiçek ve kilim hediye etti.

baliseyhhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu