Haber

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan 2 zanlı daha tutuklanırken, toplam tutuklu sayısı 15’e ulaştı.

Eski Hukuk Büroları Eğitim ve Kültür Vakfı Lideri ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan iki zanlı daha tutuklandı. Böylece toplam tutuklu sayısı 15 oldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılar AA ve Ç.Z.’nin işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirilerek soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısına ifade veren zanlılar, tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Nöbetçi hakim tarafından sorgulanan iki zanlı tutuklandı.

Olayın tarihi

Sinan Ateş, 30 Aralık’ta Çankaya ilçesine bağlı Çukurambar Mahallesi’ndeki Kızılırmak Mahallesi’nde arkadaşı Selman Bozkurt ile birlikte bir binadan çıkarken motosikletli iki kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken Ateş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada 13 zanlı tutuklanırken, 4 zanlı hakkında da kontrol tedbiri uygulandı. – ANKARA

askalehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu