Haber

Emre Belözoğlu’ndan yıllar sonra itiraf: Soyunma odasında gözyaşları içinde oturdum

Inter, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Başakşehir Teknik Müdürü Emre Belözoğlu, dünyanın merakla beklediği İtalya derbisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Inter forması giydiği 2003 yılında Milan karşısında Şampiyonlar Ligi’nden elenmenin acısını yaşayan Belözoğlu, o maçla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

“Kaybedince hep ağlarım”

İtalyan basını La Gazzetta dello Sport’a konuşan Emre Belözoğlu, o dönemde kaybettikleri Milan maçıyla ilgili, “22 yaşındaydım ve kaybettiğimde hep ağlardım. Maçtan sonra olanları çok iyi hatırlıyorum: Soyunma odası gözyaşları içinde. Birkaç pozisyon yarattım ama deplasman golleriyle elendik. Bazen biraz şansa ihtiyacınız var. Milan güçlüydü ama rövanşta iyi oynadık.” söz konusu.

“FİZİKSEL VE ​​ZİHİNSEL HAZIR OLDUĞUNU İSPATLADI”

Emre Belözoğlu, Hakan Çalhanoğlu’nun performansıyla ilgili olarak, “Büyük futbolcular için bu durumlar o kadar da karmaşık değil. Inter’e imza attığında bu derbi senaryolarını önceden tahmin etti ve aslında fiziksel ve zihinsel olarak hazır olduğunu kanıtladı.” ifadeleri kullandı.

“AVRUPA’NIN EN İYİLERİNDEN BİRİ OLACAK”

Arda Güler’i öven Belözoğlu, “Onu Fenerbahçe’de oynadığımdan beri, hatta sportif direktör olmadan önce tanıyorum. Henüz 15 yaşındaydı ama çok güçlüydü. En iyi orta saha oyuncularından biri olacak.” Avrupa’da.” söz konusu.

haber-adapazari.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu