Haber

Galatasaray Spor Kulübü Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Galatasaray’ın SporKulüp Başkanı Dursun Aydın Özbek ve beraberindeki heyet, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti.

Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl kutlamaları kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyarete, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulüp Konseyi Başkanı Aykutalp Derkan, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Erden Timur, eski yöneticiler, kongre üyeleri, amatör branştaki sporcular ve çok sayıda taraftar katıldı. Aslanlı Yol’dan Atatürk’ün mozolesine kadar yürüyen sarı-kırmızılı heyet, Dursun Özbek’in mozoleye çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulundu. Dursun Özbek, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne giderek Anıtkabir Özel Kitabı’nı imzaladı. Başkan Özbek not defterine şu notları kaydetti:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük Atatürk, en büyük eseriniz dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını coşkuyla kutlarken, biz de Galatasaray Spor Kulübü’nün yöneticileri, sporcuları ve çalışanları olarak karşınızdayız. Kurucumuz Ali Sami Bey Türk olmayan takımları yenme hedefiyle doğan Galatasaray Spor Kulübü’nün her üyesi ve tutkunu, Tevfik Fikret’in “Düşünce hür, vicdan hür” emellerinden beslendi. Aynı zamanda Galatasaray Lisesi’nin müdürü olan ve Cumhuriyetin ilk yüzyılının sonlarında sizin çağdaş uygarlıklarınız doğrultusunda büyümüş, belirlediğiniz hedeflerden bir adım bile sapmadan ilerlemektedir. güveninizin savunucusu olmaya devam edecek, Galatasaray eğitimde, sporda ve yaşamda Türkiye Cumhuriyeti’nin gururu olmaya devam edecektir.Cumhuriyet’in 100’üncüsü Galatasaray, var olduğu her alanda Atasına layıktır. Olmaya devam edecek.” – ANKARA

karaburunajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu