Haber

Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulübü’nden saldırılara kınama

BURSA (İGFA) – Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulüp Lideri Ercan Leblebici, sporun ruhuna alışılmamış olaylara yönelik açıklamalarda bulundu.

Başkan Leblebici, İzmir’de Göztepe ile Altay, Gürsel Aksel Stadyumunda TFF 1. Lig müsabakasına yaşanan olaylar başta olmak üzere İnegöl Kurtuluş Stadı’nda İnegöl Gençler Gücü – Mustafakemalpaşaspor Belediye futbol kadrosu ile oynanan karşılaşma esnasında Mustafakemalpaşaspor Belediye ekip ve taraftarlarına yapılan atakları kınadı.

“Futbol kardeşliktir, futbol dostluktur” diyen Lider Leblebici, “Fiziksel atağın fotoğraf ve imajlarını paylaşmak sporun ruhuna yakışmayacağı için paylaşmadık. Sportmenlik ve centilmenliğe yakışmayan bu davranışların hiçbir vakit yaşanmamasını temenni ediyorum. Ulu Başkan Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği ‘Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim’ kelamını çok değerli buluyorum. Mustafakemalpaşaspor’un yükselen mesleğinde, bir daha görmek istemeyeceğimiz saha olaylarını kınıyor, spor ruhunun unutulmamasını diliyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu