Yaşam

Turabi’nin Survivor İfşasından MasterChef’te Somer Şef’in Ağlamasına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

28 Kasım Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümüne damga vuran son isim Koç Üniversitesi öğrencisi Elif Lara Soğancı oldu. Heyecanına yenik düşen genç yarışmacı ilk soruya verdiği cevapla izleyenleri şoke ederken herhangi bir ödül alamadan yarışmaya veda etti.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolü paylaştığı Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın 45. kısmına Ceylin’i bulduğu her fırsatta azarlayan Derya’nın halleri damga vurdu. Toplumsal medya da ikiye bölündü. Bakalım Ceylin mi yoksa Derya mı haklı?

MasterChef Türkiye’de dün akşam duygusal bir eleme yaşandı. Her yarışmacının artık kendine has bir imza bıraktığı yarışmada, dün akşam Fatma Nur’un elenmesi gözleri doldurdu. Ekrana çıktığı birinci günden itibaren olayların merkezi haline gelen Fatma Nur’a dün akşam veda ederken Somer Şef’in ağlaması herkesi çok etkiledi.

Sosyal medya hesabında yayınladığı müstehcen fotoğraflarıyla şaşırtan eski Survivor şampiyonu Turbo Turabi, artık de Survivor’la ilgili ortaya attığı bomba iddiayla konuşuluyor. Kamera arkasında yaşananları ifşa eden Turabi’nin paylaşımı gündem oldu.

Survivor’a katıldığı yıl Nisa Bölükbaşı ile yakınlığı sıkça konuşulan Barış Murat Yağcı yine gündemde. Biliyorsunuz ki yarışma bittikten hemen sonra çift birlikteliklerini iddia etmiş, sevgililik süreçleri kadar ayrılık süreçleri de çalkantılı olmasıyla magazini meşgul etmişti. Yağcı’nın aşk hayatı durulmuyor doğal. Yeni sevgilisinin Rus bir teşebbüsçü olduğu argüman edildi.

Türkiye’nin en çok izlenen kanallarından Kanal D, Fox Tv, Tv8, Star Tv, Trt 1 ve Atv’de evvelki akşam diziler, sinemalar, yarış programları ve Dünya Kupası maçları izleyici karşısına çıktı. Pekala hangi imal reyting sıralamasında birincilik elde etti? İşte 27 Kasım Pazar reyting sonuçları…

Camdaki Kız’da Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterinin diziden ayrılacağı argüman edildi.

Duy Beni dizisinde rol alan Feride Çetin FOX TV’nin yeni dizisi Taçsız Prenses’in takımına dahil oldu.

Kanal D ekranlarında 17 yıldır izleyiciyle buluşan Art Sokaklar’ın verdiği uzun aranın ardından ATV’de yayınlanacağı iddia edildi.

Star TV için hazırlanan Ömer dizisinin kadın başrol oyuncusu Gökçe Bahadır oldu. Gamze karakterine hayat verecek olan Bahadır dizide başrolü Selahattin Paşalı’yla paylaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu