Haber

Pamukkale’de hedef bir üst lige çıkmak

Pamukkale Belediye, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 8. Grup mücadelesinde mücadele ediyor. Spor sezon başında belirlediği Play-Off hedefine emin adımlarla ilerliyor. Mavi beyazlı ekip, ilk yarıda oynadığı 8 maçın 7’sini kazanarak sıralamada ikinci sırada yer aldı.

Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde önceki dönemde olduğu gibi bu dönem de mücadele eden Pamukkale Belediyespor, 2022-2023 sezonu öncesi belirlediği hedefe ulaşmak için mücadelesini sürdürüyor. Mavi-beyazlı ekip, sezonun ilk maçında Antalya Megaspor’u 3-2 yenerek sezona galibiyetle başlarken, deplasmanda Kepez Belediyespor’u 3-0 ve iç sahada Zirve Gençler’i yine 3-0 yenerek güzel gidişatını sürdürdü. 0. Pamukkale Belediyespor 4. Hafta’da Antalya Açı Koleji’ne 3-1 yenilirken, Özel Termessos Hastanesi Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor ve Tutku Genç 3-0’lık skorla mağlup oldu. İlk periyodun son maçında Antalyaspor’u 3-1 mağlup ettikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Pamukkale Belediyespor, bu maçı 3-0 kazanarak periyodu lider Açı Koleji’nin 2 puan gerisinde 20 puanla ikinci sırada tamamladı. . Pamukkale Belediyespor, Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi 2. yarı ilk maçında 11 Aralık 2022 Pazar günü Antalya Megaspor’a konuk olacak. Mavi-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

“Sultanlar Ligi’ne çıkmak istiyoruz”

Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Grubu Başantrenörü Savaş Salgın, grubun hedefine ulaşması adına devrenin ilk yarısında alınan sonuçların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Bu dönem ilk yarıda sadece 1 mağlubiyet aldık. Kalan 7 maçı da kazandık.Ligde şu an iyi durumdayız.4’ünü desteklemek istiyoruz.Bu desteklerle hedefimiz ilk ikiye girip Play-Off’larda başarılı olmak ve Bir üst lige çıkıyoruz. Oradan da padişahlar ligine yükselmek istiyoruz. Kulübün başta Pamukkale Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediyespor Onursal Lideri Avni Örki, “Liderimiz Ayhan Soyfidan’a ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Seyircimize de teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyespor’un kickboksçuları boşuna değil

Öte yandan Pamukkale Belediyesi’nin desteğiyle Hasan Güngör. Spor Hafta sonu düzenlenen Denizli Kick Boks Ligi 4. Etap Şampiyonası’na 32 ilden 800 sporcu katıldı. Karşılaşmalarda Pamukkale Belediyespor Kulübü’nden iki sporcu görev aldı. Şampiyonada 85 kiloda Genç Erkekler Tekme Hafif kategorisinde mücadele eden Ahmet Burak Canbeldek, tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu. Spor hayatına yine mavi-beyazlı kulüpte devam eden Görkem Duman, 75 kilo Kick Light kategorisinde gümüş madalyanın sahibi oldu. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu