Teknoloji

Steam’de Haftanın En Çok Satanı: Sürpriz Oyun Roket Gibi Başlıyor

Geçtiğimiz hafta dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların en çok hangi oyunları tercih ettiğini ortaya koyan Steam Charts verileri, tüm dünyadaki oyuncuların oyun alışkanlıklarına ve haftalık oyun trendlerine ışık tutuyor. Dünyanın ne oynadığına bir göz atalım.

1. Evet, o oyun yine başkan.

Tabii ki CS:GO’dan bahsediyoruz. Zaten listenin düzenli takipçileri haftalık trendleri görmeden lideri tahmin ettiler çünkü CS:GO aylardır ne yerel ne de küresel listelerde birinciliği kaybetmedi.

2. Remnant 2 ise büyük bir yükseliş yakaladı.

Remnant: From the Ashes’ın devamı niteliğindeki Remnant 2, ön sipariş adımında 21 sıra yükselerek ikinci sırayı aldı. İster tek başınıza ister arkadaşlarınızla birlikte adım atın, bu tehlikeli dünyada hayatta kalabilmek için korkunç yaratıkları birer birer yok etmelisiniz.

3. Baldur’s Gate 3 sadece RPG severler tarafından değil, tüm oyun dünyası tarafından merakla bekleniyor.

Son olarak ayıyla olan aşk sahnesiyle büyük tartışmalara yol açan oyun, geniş dünyası, yaşamayı vaat ettiği gerçek RPG deneyimi ve yaptığı olumlu yorumlarla cinsle alakası olmayan kişilerin bile ilgisini çekti. kabul edilmiş. Oyunu ön sipariş aşamasında almamıza sadece birkaç gün kaldı.

4. Apex Legends, listenin başına geri döndü.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen takım tabanlı battle royale oyunu, çıktığı ilk günden itibaren oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Türe getirdiği yenilikler, farklı yeteneklere sahip karakterlerin oyuna kattığı zenginlik ve hızlı oynanış, yapımı rakiplerinden bir adım öne çıkardı.

5. Listedeki bir diğer battle royale oyunu da Naraka: Bladepoint.

Oldukça fazla uzak doğu etkisi taşıyan Naraka: Bladepoint, geçtiğimiz günlerde artık tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyordu. Yakın dövüş odaklı bir battle royale oyunu olan yapım, oyuncu sayısını da ikiye katlamayı başardı.

Listenin geri kalanı şu şekilde:

  • BattleBit Yeniden Düzenlendi

  • Görev Çağrısı: Çağdaş Savaş 2

  • Buhar Destesi

  • GTA V

  • PUBG: Savaş Alanları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu