Haber

TFF: Yabancı kuralını haftaya açıklayacağız

Samsunspor’un şampiyonluk kupasını teslim etmek için Samsun’a gelen TFF Lideri Mehmet Büyükekşi burada açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de önümüzdeki sezon uygulanacak yabancı kuralı merak konusu. Konuyla ilgili TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi konuştu.

“Samsunspor’un Süper Lig’e renk katacağını düşünüyorum”

Büyükekşi, Samsun’u ve Samsunspor’u tebrik ettiğini belirtti. Başkan dedi ki:

“Gerçekten 11 yıllık bir hasret vardı. Samsun’un Süper Lig’de yıllarca emek vermiş bir grubu vardı. Şimdi Samsunspor bu sene yine Samsun’a bu fırsatı getirdi. Akşam kupasını inşallah bugün veririz. bir başka özelliğimiz de hani 2023’te Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsun’da ilk milli mücadeleyi başlatması Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. yıl dönümü hepsi bir araya geldi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs’ta buraya gelişi, Samsunspor’un 100. yılında Süper Lig’e yükselmesi çok güzel tesadüflerdi. Bunun için Yüksel Yıldırım liderimizi, yönetim kurulumuzu, teknik direktörü ve futbolcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. İyi şanlar. Umarım Samsunspor seneye güzel bir gayret gösterir. Fair-Play içerisinde Süper Lig’e renk katacağını düşünüyorum.”

“İnşallah haftaya açıklayacağız”

Büyükekşi, gelecek sezon yabancı kuralıyla ilgili sorulan soruya şu yanıtı verdi:

“Önümüzdeki yıl Süper Lig’de yabancı kuralının nasıl ele alınacağı konusunda çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah açıklayacağız. Kulüplerimizde de toplantılar yapıyoruz. Yönetim kurulunda karar alıp yönetim kuruluna açıklayacağız. halk.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu