Teknoloji

Yerli üretim vivo Y35 geniş depolama alanı ile fark yaratıyor

Akıllı telefonlar, farklı alanlardaki ihtiyaç ve beklentilere yönelik geliştirilen kullanışlı ve eğlenceli taşınabilir uygulamalarıyla her geçen gün hayatımızı düzenleyen, kolaylaştıran ve daha keyifli hale getiren yardımcılarımız oluyor. Telefon ekranına bakarak geçirdiğimiz saatler her geçen gün artarken; Haber ve finanstan arkadaşlığa, işten oyuna, spordan e-ticarete, sağlıktan gıdaya birbirinden ilginç ve işlevsel taşınabilir uygulamalar her geçen gün ekleniyor. Dünya genelinde indirilen taşınabilir uygulama sayısı 2019’da 200 milyarı aştı. 2016’da 140,7 milyar uygulama indiren kullanıcılar, 2022’de internete bağlı cihazlarına yüzde 80’den fazla artışla 255 milyar taşınabilir uygulama indirdi. Telefonlarımız çoktan müzik çalarların ve televizyonların yerini almış durumda. Cep telefonumuzda en sevdiğimiz müzikleri dinliyor, en sevdiğimiz filmleri ve dizileri cep telefonumuzda izliyoruz. 2028 yılına gelindiğinde dünya çapında taşınabilir cihazlarda geçirilen sürenin 6 trilyon saati aşacağı tahmin ediliyor. Tüm bunlara paralel olarak büyük kapasiteli ve onlara ayıracak alanı olan telefonlarda indirdiğimiz uygulamalar her geçen gün artıyor.

Geniş kapasiteli akıllı telefonda sınırsız ve kesintisiz deneyim

Şık ve şık tasarımı ileri teknoloji ile buluşturan vivo’nun akıllı telefonu Y35, geniş hafızası ve depolama alanı ile tüm uygulama ve görselleri kolayca indirebileceğiniz, hızlı ve kesintisiz oyun oynayabileceğiniz ideal bir alternatif. Güçlü Snapdragon 680 SoC işlemcisi ile kullanıcılara yüksek performans sunan Y35’in 1592 TV dizisi kısmına eşdeğer 256 GB depolama alanı ile fotoğraf, resim ve oyunlarınızı dilediğiniz kadar güvenle saklayabilirsiniz. Üstelik üçlü kart yuvası tasarımı sayesinde telefonun depolama alanı 1 TB’a kadar genişletilebiliyor. 8 GB RAM’e sahip olan Y35, hafıza açısından da özel bir avantaj sunuyor ki bu durum, genişletilebilir RAM özelliği ile Android tabanlı akıllı telefonlarda zaman zaman ciddi sorunlara yol açıyor. Bu özellik, kullanıcıların zorlu uygulamalar kullanması veya bellek taleplerini artırması durumunda 8 GB dahili depolama tahsis ederek RAM’i artırır. 8 GB RAM ve ilave + 8 GB genişletilmiş RAM ile 8 GB’a kadar boş ROM alanınızı genişletilmiş RAM olarak kullanabilir, böylece uygulamalar arasında daha sorunsuz geçiş yapabilir, sevdiğiniz tüm uygulamaları tereddüt etmeden indirebilir ve donmadan çalıştırabilirsiniz. 5000 mAh uzun ömürlü bataryası ve 18 W hızlı şarjı sayesinde Y35’i uzun saatler kesintisiz kullanabilirsiniz. Yapay zeka ile güçlendirilmiş güç tasarrufu teknolojisi sayesinde %100 şarj olduğunda yaklaşık 2 gün açık kalabilen telefon ile 7 saatten fazla oyun oynamak ve 14 saatin üzerinde HD film izlemek mümkün. Üstelik 6,58 inçlik 2408×1080 piksel çözünürlüklü ekranı ve P3 renk gamı, 90 Hz’e kadar yüksek yenileme hızı ve örnekleme hızı sayesinde tüm bunları mükemmel görüntü kalitesiyle yaşayabilirsiniz.

Vivo Türkiye fabrikasında üretilen Y35, iki büyük Android güncelleme garantisi ve 3 yıllık güvenlik güncelleme garantisi ile satışa sunuluyor. Vivo’nun online satış kanalı myvivoshop.com’dan Y35 alanlar ayrıca 1.199 TL’ye TWS2E akıllı kulaklığa ve 1.799 TL’ye ekstra 1 yıl garantiye sahip oluyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu